We starten dit seizoen bij All inn Squash in Maastricht op 14 September 2014. Op 4 April wordt er een wedstrijd gespeeld bij Topsquash & Fit in Valkenswaard. Schrijf hier in >>
Dunlop Squash Circuit 2014 2015
Het Dunlop Squash Circuit is voor elke squasher(-ster), van recreant tot en met PSA speler
 
Het DUNLOP SQUASH CIRCUIT 2014 - 2015 gaat op 14 September 2014 weer van start. Het zal weer worden georganiseerd door Sign Sports en de wedstrijdleiding is in handen van Sjef van der Heijden. Het DUNLOP SQUASH CIRCUIT 2014 - 2015 bestaat dit seizoen uit 13 eendaagse toernooien voor squashers (-sters) van elk niveau.
 
De opzet van de toernooien is uitspelen van het schema waardoor een ieder zoveel mogelijk wedstrijden speelt. Omdat wij in geen inschrijfstop hanteren kan een toernooi wel een enkele duren van 09.00 uur tot en met 20.00 uur maar normaal gesproken spelen we van 10.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Je wordt hierover trouwens altijd geïnformeerd bij de email die je krijgt over je eerste speeltijd. Je wordt van je eerste speeltijd woensdagavond of donderdagavond in kennis gesteld. Wij proberen de wensen van de spelers staan voorop te laten staan bij het DUNLOP SQUASH CIRCUIT.
 
De toernooien tellen mee voor de Nederlandse ranglijst. Voorwaarde is echter wel dat iedere deelnemer lid moet zijn van de SBN.
 
Er zijn geldprijzen voor het PSA toernooi en DUNLOP sportprijzen in de overige categorieën .

Schrijf hier in >>